Politika privatnosti

Polion Rent posvećen je zaštiti vaše privatnosti. Ova Pravila o privatnosti objašnjavaju našu praksu privatnosti i pružaju informacije o tome kako i zašto prikupljamo, koristimo i dijelimo vaše podatke kroz interakciju s vama putem naših proizvoda i usluga te kada posjetite našu međunarodnu web stranicu www.polion-rent.com

Polion kao vlasnik Polion Rent dužan je štititi osobne podatke klijenata. Prikupljamo samo osnovne podatke o klijentu / korisniku koji su potrebni za ispunjavanje naših obveza. Obavještavamo kupce o načinu na koji koristimo njihove podatke i odlučujemo hoće li se njihovo ime naći na popisima koji se koriste za marketinške kampanje. Svi osobni podaci korisnika strogo se čuvaju, dostupni su samo zaposlenicima koji su zaduženi za ovaj posao. Svi zaposlenici tvrtke Polion i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela privatnosti.

Prikupljanje i korištenje informacija

Polion Rent cijeni i štiti vašu privatnost. U procesu realizacije tražene usluge te za davanje obavijesti i informacija vezanih uz naše usluge, koristit ćemo isključivo informacije koje pristanete dati. Obvezujemo se da vaše osobne informacije nećemo prodati, iznijeti ili dati trećoj osobi na način koji nije naveden u ovom programu.

Registracija

Kako bi napravio rezervaciju ili poslao upit na našim web stranicama, korisnik prethodno mora popuniti kontakt formu. Prilikom ispunjavanja forme od korisnika se traže kontakt informacije (poput imena i e-mail adrese). Te se informacije koriste kako bi se stupilo u kontakt s korisnikom prilikom odgovaranja na pitanja postavljena na našim web stranicama. Također, podaci osiguravaju privatnost korisnika pri kontroli statusa rezervacije i unosa ili promjene podataka.

Log datoteke

Koristimo IP adrese kako bismo analizirali trendove, pratili kretanje korisnika, održavali web stranice i skupili šire demografske podatke. IP adrese nisu vezane uz osobne podatke pomoću kojih je moguća identifikacija pojedinca.

Dostupnost informacija

Prikupljeni demografski podaci bit će dostupni našim medijskim partnerima, profesionalcima i oglašivačima. Demografski podaci nisu povezani s osobnim podatcima pomoću kojih je moguća identifikacija pojedinca. Pri pružanju određenih usluga udružujemo se s trećom strankom. Trećoj će stranci biti dostupno ime ili ostale kontakt informacije tek ako korisnik zatraži ove usluge. Trećoj stranci nije dozvoljeno koristiti osobne podatke osim u svrhu pružanja navedenih usluga.

Linkovi

Naša web stranica može sadržavati linkove na druge web stranice. Tvrtka Polion d.o.o. ne može biti odgovoran za poštivanje privatnosti na drugim web stranicama. Potičemo korisnike da pročitaju izjave o privatnosti svake web stranice koja prikuplja i koristi njihove osobne podatke. Ova izjava o privatnosti primjenjiva je isključivo na informacije koje su prikupljene na ovoj web stranici.

Sigurnost

Poduzimamo sve potrebne mjere kako bi na našim stranicama korisnički podaci bili zaštićeni. Povjerljivi podaci zaštićeni su i online i offline. Ako naši formulari zahtijevaju povjerljive podatke, ti su podaci šifrirani i zaštićeni sigurnosnim protokolom (SSL). Internetski pretraživači (browseri) poput Internet Explorera, Google Chromea ili Firefoxa ikonom lokota označavaju zaštićenost stranica. Ukoliko je lokot na ikoni zatvoren, nalazite se na zaštićenoj stranici. Koristimo SSL šifriranje kako bismo zaštitili korisničke podatke na internetu te činimo sve što je u našoj mogućnosti kako bismo podatke zaštitili i offline. Pristup svim podacima o našim korisnicima je ograničen. Pristup povjerljivim podacima imaju samo zaposlenici kojima su ti podaci potrebni kako bi obavili određene usluge. Za sva dodatna pitanja o sigurnosti na našim web stranicama možete poslati e-mail na: polion-rent@polion.hr

Ispravak/Ažuriranje osobnih podataka

Ispitanik ima sljedeća prava:

  • pravo na ispravak
  • pravo na brisanje/zaborav
  • pravo na ograničenje obrade
  • pravo na prenosivost podataka
  • pravo na pristup
  • pravo na prigovor

Za sve zahtjeve može se javiti službeniku za zaštitu osobnih podataka Polion d.o.o. čiji su podaci i kontakt u nastavku. Obrtnička 12, 32 100 Vinkovci, email: polion-rent@polion.hr

Obavijesti o promjenama

Ako odlučimo promijeniti naša pravila o poštovanju privatnosti, obavijest o tome objavit ćemo na naslovnici naših web stranica. Korisnici će uvijek biti upoznati s podacima koje prikupljamo, s načinima na koji koristimo prikupljene podatke te pod kojim uvjetima eventualno otkrivamo osobne podatke. Ako u bilo kojem trenutku osobne podatke korisnika odlučimo iskoristiti na drukčiji način od navedenog u vrijeme kad su oni dobiveni, korisnicima ćemo poslati e-mail. Korisnicima će biti omogućeno da odobre ili odbiju korištenje podataka na novi način. Podatke ćemo koristiti u skladu s pravilima o privatnosti važećima u vrijeme prikupljanja podataka korisnika.

Pravila o postupanju s kolačićima

Kolačić (cookie) je podatak koji web stranica pohranjuje u računalo ili mobilni uređaj posjetitelja. Kolačić dozvoljava web stranici da pamti akcije posjetitelja iz njegovih posjeta. Većina preglednika dozvoljava upotrebu kolačića, ali korisnik u svakom trenutku može kolačiće obrisati ili postaviti u pregledniku zabranu upotrebe kolačića. Najčešće razlozi upotrebe kolačića su identifikacija korisnika, pamćenje preferencija korisnika, pomoć pri unosu ili pregledu sadržaja koji je već unašan u prijašnjim posjetima, skupljanje podataka za analize i promotivne kampanje. Prilikom uporabe kolačića određeni podaci se prikupljaju automatski s vašeg računala pri dolasku na naše stranice. Ti podaci mogu uključivati i IP adresu, datum i vrijeme pristupe, podatke o vrsti računala, operativnog sustava, pretraživaču koji koristite, verzijama programa kao i jezičnim postavkama vašeg računala. Pristupom na samu stranicu vidjet ćete obavijest o korištenju kolačića koji prikupljaju ove podatke te pritiskom na polje „slažem se“ dajete nam privolu za prikupljanje tih podataka. Ukoliko na stranicama ne date privolu ti podaci neće biti prikupljani, pohranjeni i obrađivani. Kolačići se pohranjuju na računalu i brišu se odmah nakon zatvaranja preglednika a omogućuju stranici prikupljanje privremenih podataka poput košarice za kupnju. U postavkama pretraživača možete odrediti da li kolačiće želite prihvatiti ili odbiti. Mjesto uređivanja postavki ovise o vrsti pretraživača, a može se naći prilikom pretraživanja help ili pomoć datoteke. Ukoliko odlučite da ne želite prihvaćati kolačiće sa polion-rent.com web stranice postoji mogućnost da nećete moći koristiti određene funkcije na web stranici.